Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ponit

Peikkiksessä asuu ponien lisäksi pari hevoskokoista ratsua isompien kävijöidemme iloksi. Tutustu poniin klikkaamalla sen nimeä!

Ponikokoiset
(säkä alle 148 cm)

     

t. Kara

r. Usse

t. Lettu

r. Trulli

t. Disa

r. Värre

t. Josefin

tSipuli

r. Baloo

 

 

 

Hevoskokoiset
(säkä yli 148 cm)

     

r. Pallosalama

r. Habbu

r. Kalle

r. Kamu

r. Roope

t. Ekstra

 

 

 


Muut eläimet

Tallikoira Heku

Heku on jo vanhempi, sekaroituinen uros, joka pitää tallipihalla jöötä! Kukaan ei pääse talliin kohtaamatta Hekun (märistä pusuista koostuvaa) turvatarkastusta. Talvisin tallin hoitajat pääsevät pukemaan Hekulle loimia, koska papparainen palelee viimassa. Heku asettuu myös oikein mielellään katsomossa jonkun syliin, eikä siitä ihan hevillä enää sitten liikahdakaan! Toki pappa jaksaa yhä juosta Mörön perässä.

Tallikissa Mörkö

Mörkö on musta, pitkäkarvainen maatiaisnaaras, jonka isä saattoi olla naapurin rouvan angora... Mörkö on monesti vähän väärinymmärretty tapaus, ihan jo nimestään lähtien. Onhan se vallattoman kaunis leidi! Mörkö rakastaa piileksiä harjakorien takana vaanimassa pahaa-aavistamattomia sylejä, joihin käpertyä.

Jooseppi

Mitä olisikaan talli ilman tallilammasta! Tasoa ja laatua valvova Jooseppi on oikeasti tyttölammas, mutta mistä näistä aina tietää pieninä... Jooseppi kantaa ylpeänä nimeään, mutta harmistuu jos ei saa huomiota aitauksensa ohi kulkevilta kansalaisilta. Kansalaiset! Med börjare! Bääääää. Mörkö on palavasti ihastunut Jooseppiin, jonka pehmoisissa villoissa se suorastaan rakastaan pumpata kynsiään ja asettua loikoilemaan tallin parhaalle valtaistuimelle.

   

 

©2019 Ponit | Peikonkulman Ponitalli vOy - suntuubi.com